• Het seizoen is afgetrapt, voor de meeste teams zijn de bekerwedstrijden bezig en gaat de competitie binnenkort beginnen. Het kan niet anders of er komen weer vele mooie, leuke en spannende wedstrijden aan, waarvan het verhaal eigenlijk gedeeld moet worden met de fans die het hebben moeten missen. En ja! Dat kan!

   

  RCL kent een rijke geschiedenis op het gebied van wedstrijdverslagen. In niet zo heel lang vervlogen tijden nieuwe wachtten alle voetballertjes elke week met smart op het klepperen van de brievenbus. “De Bloemerd” stond bomvol wedstrijdverslagen, dus het was zaak  meteen te kijken of er een verslag van jouw team in stond en als dat het geval was of jouw naam genoemd werd. Er is immers niets mooiers dan jouw eigen naam terugvinden bij die fabuleuze goal, die geweldige verdedigende actie of die heroïsche redding.

  Helaas is de traditie van de wedstrijdverslagen de laatste jaren wat verwaterd, al houden sommige teams er wel eigen Facebook pagina’s of Instagram accounts op na om hun avonturen te delen met vrienden en familie. Maar waarom niet met de rest van de club?

  De RCL website maakt het voor iedereen eenvoudig om wedstrijdverslagen en foto’s in te sturen, waarna ze geplaatst worden op de site. Dat geeft ook enthousiaste ouders de kans als echte ‘reporters’ de belevenissen van het team van hun oogappels vast te leggen en te delen op de RCL website. De coaches hebben het immers al druk genoeg! En zo kunnen we er samen voor zorgen dat met jouw leuke wedstrijdverslag je teamgenoten, andere teams, ouders, familieleden, fans en shirtsponsors op de hoogte zijn van de verrichtingen van jullie team!

  Er kunnen foto’s geüpload worden tegelijk met het verslag. Wanneer je een filmpje wilt delen via www.rcl.nl dan kan je dat doen door in het verslag of op je teampagina een hyperlink naar bijvoorbeeld je eigen facebook-pagina of Youtube-kanaal etc. te plaatsen.

  Bij aanpassingen aan de teampagina, bijvoorbeeld het plaatsen van een teamfoto, kan de website redactie natuurlijk altijd helpen.

  Het formulier voor het insturen van een verslag vind je op de RCL website onder de kop ‘Programma/Wedstrijdverslagen’. Gepubliceerde wedstrijdverslagen verschijnen zowel op de eigen pagina van het team als op het wedstrijdverslagenoverzicht van de club.

  De redactie van RCL.nl.