• Toen één van onze jeugdspelers leverkanker bleek te hebben vonden de spelers van Walking Football dat zij iets moesten doen. Daarom organiseren zij op 11 september het RCL OldStars Walking Football toernooi voor KiKa. Steun deze mooie actie!

  Kinderen horen niet aan kanker te sterven. Om dit te voorkomen of te kunnen genezen moet KiKa kunnen blijven onderzoeken en daar is veel geld voor nodig. RCL OldStars Walking Football wil daaraan een bijdrage leveren, hoe bescheiden dan ook. Daarom organiseren zij dit bijzondere toernooi, waaraan we de naam het ‘Feijs van Dam toernooi’ verbinden. Maar liefst 16 teams spelen bij dit toernooi voor KiKa. De volledige opbrengst gaat naar KiKa! 

  De inloop is vanaf 10.00 uur. Het toernooi wordt geopend door niemand minder dan ex-international Wim Rijsbergen en begint om 11.15 uur. De aftrap wordt verricht door Feijs van Dam.

  In de lunchpauze zullen Dick van der Bijl, RCL voorzitter en Didos van Dam, vader van Feijs, u kort toespreken.

  Om uiterlijk 15.30 uur zijn alle wedstrijden gespeeld. Wij sluiten het toernooi af met muziek, een hapje en het overhandigen van een cheque aan KiKa. En draaien aan het Rad van Fortuin, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. De verkoop van de loten is á contant. De opbrengst is voor Kika.

   

  Doneren aan KiKa kan via de onderstaande link, of de QR-code:  

  https://www.actievoorkika.nl/rcl-oldstars-walking-football-voor-kika?skip_cookies=true&#amount=0 

  U komt dan op de KiKa actiepagina van het RCL OldStars Walking Football toernooi voor KiKa.

  Steun deze actie! Bij voorbaat dank.

  Wij hopen u op 11 september 2020 te mogen begroeten op Sportpark de Bloemerd te Leiderdorp!

  Walking Football voor Kika - 11 september