•               

 • Vrijwilligers beleid

  Vrijwilligers RCL

   

  Het lijkt soms zo vanzelfsprekend dat wekelijks de bar bemand is, er clubscheidsrechters onze wedstrijden leiden, er trainers en begeleiders voor ieder team zijn en dat alles aan het einde van iedere dag wordt schoongemaakt door de schoonmaakcommissie.

  Wij vinden dat echter niet vanzelfsprekend! We zijn er dan ook enorm trots op dat zoveel ouders, spelers en andere betrokkenen zich met zoveel passie en enthousiasme inzetten voor de club. Het mooie is ook dat we uiteindelijk alle talenten in huis hebben.

  Toch zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vele handen maken tenslotte licht werk en we realiseren ons dat sommige vrijwilligers noodgedwongen een te breed takenpakket hebben. Of u nou veel of weinig tijd heeft, jong of oud bent, er zijn binnen de club allerlei commissies die uw hulp goed kunnen gebruiken. Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden? Kijk dan hier voor de actuele vacatures of stuur een mail met uw gegevens naar: vrijwilligerscoordinator@rcl.nl

  Vrijwilligersbijdrage
  Het zou fantastisch zijn als ieder lid (of elke ouder) vrijwilligerswerk voor RCL doet; bardiensten, commissiediensten. Het kan natuurlijk door omstandigheden zo zijn dat het niet lukt om vrijwilligerswerk te doen. Dan moet je je vrijwilligerswerk afkopen voor € 75,00 per lid, met een maximum bijdrage van € 150,00 per gezin. Betaling kan alleen via automatische incasso. Stuur dan ook even een mailtje naar vrijwilligerscoordinator@rcl.nl dat je geen vrijwilligerswerk kunt doen.

  Uitblijven van betaling
  Bij het niet of niet volledig nakomen van de betalingsverplichting, zal de vereniging een schriftelijk verzoek tot betaling verzenden. Hierbij wordt € 12,50 extra in rekening gebracht. Indien na de eerste aanmaning het bedrag nog niet is voldaan, wordt een tweede aanmaning verzonden. Hierbij wordt € 25,00 extra in rekening gebracht. 

  Bij het uitblijven van de betaling zal het bestuur een speel- en trainingsverbod opleggen. Voor een betalingsregeling van de vrijwilligersbijdrage kun je vooraf een afspraak maken met de penningmeester.