•               

 • De Virtuele Oranje Prestatieloop 2021 staat online; je kunt je tot en met 15 april inschrijven. De loop betreft een 5 of 10 km loop die je op eigen gelegenheid (eigen parcours en tijd) in de week van 19-25 april loopt. Tijd en afstand registratie wordt gedaan via de Racemap-app. Uiteraard kun je ook gewoon gebruik maken van je eigen loop-app (Runkeeper, Strava, etc) en het GPX-bestand uploaden. Een leuke, verantwoorde en heel eigentijdse editie.
   
  Het inschrijfgeld voor beide afstanden bedraagt € 3,--. Ook kunt je aangeven of je na afloop een medaille wilt ontvangen. De totale inschrijving bedraagt dan € 5,--. Op vrijdag 16 april 2021 ontvang je een mail met daarin de link naar de app en het virtueel startnummer.
   
   
  De uitslagen worden direct gepubliceerd op een digitaal scorebord. Daarmee is dit evenement voor de recreant leuk voor eeuwige roem, voor de sportievelingen voldoende competitief; wie mag zich komend jaar de snelste Leiderdorper noemen.
   
   
  Omdat de OVL vooral streeft naar saamhorigheid en verbinding, worden er tijdens de speciale Koningsdag uitzending op Unity.NU, prijzen uitgereikt aan de meest feestelijke deelnemers. Maak dus vooral een foto of kort filmpje (toestel horizontaal) tijdens of rondom de loop waarin iets Oranje, feestelijks en/of Leiderdorps voorbijkomt. De meest ludieke inzendingen worden met leuke prijsjes beloond.
  De foto/ film registraties kun je insturen naar: koningsdag@unity.nu