•               

  • Zaterdag 14 november was de tweede Corona-toernooidag. Dit keer stond het toernooi in het teken van de midden- en bovenbouw van de basisschooljeugd. Iedereen speelde drie voetbalpotjes in verschillende samenstelling. Er waren punten voor het resultaat, maar ook extra punten te verdienen voor de doelpunten. Felle duels werden uitgevochten met een grote glimlach.

    De dag begon met lichte druilerige regen. Gelukkig werd het gedurende dag beter en konden we om 15:00u met een zonnetje afsluiten. Vele leuke spontane reacties van de RCL voetbaljeugd. Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. Zo houden we onze club actief. Wederom een dag met alleen maar winnaars!

    Helaas staan de RIVM maatregelen niet toe dat ouders langs de lijn staan. Gelukkig hebben we de afgelopen twee zaterdagen vrijwilligers gevonden die een fotoverslag (en zelfs een film) maakten van de activiteiten. Dit keer heeft Jan Thijssen heeft een fotoverslag gemaakt van deze geslaagde toernooidag. Klik hier voor alle foto's.