• De mist trekt langzaam weg en vanuit de mist ontwaken de velden. De scheidsrechters kunnen door het laagstaande zonnetje de lijnen nog maar net zien. De eerste teams verschijnen op de club. 

  Overal zien we lachende gezichten. Er mag weer lekker gevoetbald worden. De eerste leiders halen de spaaralbums voor de voetbalplaatjes op en iedereen droomt al over zijn of haar eigen plaatje.
   
  Er wordt gewonnen en verloren, maar de sfeer is goed!  Helaas weten vrouwen 1 en 2 de punten niet op RCL te houden, maar dit lukt vrouwen 3 wel. De meiden onder 15 en 17 lukt dit ook.
   
  De heren van RCL 2 weten helaas net niet de punten uit het westland mee te nemen. Ons vlaggenschip lukt dit wel in de derby tegen DoCoS. Bij de overige senioren worden veel wedstrijden gewonnen waardoor na 3 speelrondes een flink aantal teams de koppositie hebben gepakt of bovenin meedraaien. Bij de veteranen voeren Ve1 & Ve2 samen de competitie aan!
   
  Wat was het een heerlijke dag, maar wat een domper toen er meerdere slechte berichten de club bereikte.

  Bij een jeugdwedstrijd op RCL is een jeugd speler bedreigd door zijn tegenstander. Bij een uitwedstrijd is na het laatste fluitsignaal een massale vechtpartij ontstaan tussen spelers en ouders en bij een senioren wedstrijd bij RCL is de scheidsrechter geslagen.

  Als bestuur van RCL betreuren we dit en zullen wij samen met de besturen van de betrokken verenigingen en KNVB alles in het werk stellen om uit te zoeken wat hier is gebeurd en de juiste personen passend te straffen. Dit gedrag (geweld, verbaal en/of fysiek) hoort nooit op het voetbalveld of ergens anders thuis.

  Mogen we na anderhalf jaar eindelijk weer voetballen, laten we dan zorgen dat het gezellig blijft!