• Supportersvereniging

  Op 24 oktober 1976 zag de Supportersvereniging (SV) van RCL het levenslicht. In de statuten werd het doel als volgt omschreven: ‘het activeren en stimuleren van diverse activiteiten, ontplooid door de supportersvereniging van de voetbalvereniging R.C.L., in de ruimste zin.’

  Die doelstelling is nog steeds actueel. De SV brengt reuring binnen de club, door onder meer een bingo te organiseren, teamkoppel kaartavonden, Rad van Avontuur, quizzen, feestavonden, huldigingen van jeugdkampioenen en het ondersteunen van projecten in samenspraak met het bestuur van RCL.

  Bingo

  De Bingo-avonden zijn in korte tijd uitgegroeid tot een ware happening. Onder de regie van Claire spelen we op een vlotte en gezellige manier ouderwets om de prijzen.

  Kaarten

  De kaartavonden hebben flinke concurrentie van omliggende kaartclubs, maar op teamkoppel-avonden is het als vanouds gezellig druk!

  Kaarten

  Quizzen

  De SV probeert minimaal tweemaal per jaar een quiz-avond te organiseren. Dit is de ene keer een muziekquiz en een volgende keer een voetbalquiz op behoorlijk hoog niveau. De afgelopen edities waren een doorslaand succes en zeer druk bezocht.

  Rad van Avontuur

  Vrijwel elke zaterdag is de SV in de kantine aanwezig met het Rad van Avontuur. Voor 50 cent koop je een lootje met kans op mooie prijzen. Vergeet dus niet cashgeld mee te nemen.


  Wie is wie bij de SV?

   
  Bestuur SV

  Op de foto van links naar rechts:

  Ronald Nieuwenhuizen – Voorzitter

  Rob Sterk – Penningmeester

  Danny Jansen – Secretaris

   

  Lid worden?

  Als je de Supporters Vereniging wilt ondersteunen, kun je lid worden. Voor 12 uro per jaar (1 euro per maand) help je ons hiermee. Vul het formulier in, of als je nog vragen hebt, mail naar sv@rcl.nl. Je kunt ons natuurlijk ook aanspreken.

  De activiteiten van de SV, en ook alle andere activiteiten binnen RCL, vind je terug in de AGENDA.