•               

 • RCL maakt kans op financiële steun van de Rabobank. In een jaarlijkse verkiezing van de bank kan er op de beste voetbalclub van Leiderdorp gestemd worden om zo extra ondersteuning te krijgen.

  “Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken,” aldus de Rabobank. 

  Met Rabo ClubSupport biedt de bank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Dus dit is nu jouw kans om jouw club te helpen.

  Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

  Stemmen kan via de app van de bank en via internetbankieren. Maar belangrijker nog dan zelf stemmen is zorgen dat ook je vrouw, man, broer, zus, zoon, dochter, vrienden en vage kennissen gaan stemmen op RCL.

  Daarom roepen we je op om campagne te voeren voor jouw club. En we maken het je makkelijk, want alle materialen vind je hier.

  Samen voor onze club. Stemmen op RCL kan nog tot en met 25 oktober.