•               

 • Weken van trainen en selecteren gingen er aan vooraf. Ieder team van de JO8 tot en met de JO13 had zijn eigen teamkampioen in het zadel gehesen. En afgelopen zaterdag (29-5) was het dan eindelijk zo ver: de finale van de RCL Shoot Outs.


  Shoot Outs? Ik hoor u denken; “We deden toch altijd penalty’s aan het einde van het seizoen?” Dat klopt. Maar er is dit jaar een NK Shoot Out kampioenschap opgezet met het doel om op termijn de penalty te vervangen voor Shoot Outs en daar moeten natuurlijk kwalificaties bij de verenigingen voor gedaan worden. (Voor meer info zie: http://www.nkshootout.nl).


  Om half 12 staan de teamkampioenen van RCL op het veld en staan de keepers klaar om het hen zo lastig mogelijk te maken.
  Iedere teamkampioen mag 5 Shoot Outs nemen en degene die de meeste keer scoort is de winnaar. Bij een enkele leeftijdscategorie eindigt het in gelijkspel en is een sudden death nodig om tot een uitslag te komen. Maar dan kunnen toch eindelijk de Golden Tickets voor het NK worden uitgereikt.

  Onze kampioenen zijn:
  O8 – Ruben Bakker
  O9 – Quinten Over
  O10 – Walt Simonis
  O11 – Christiaan Georgey
  O12 – Malek Boutasghount
  O13 – Manuel de Graaf

  Heel veel succes clubkampioenen op 20 juni in Zeist!

  Tom, Quint, Esmee, Dajo, Remi en Zico bedankt voor het keepen. Jordi en alle andere vrijwilligers bedankt voor de organisatie en begeleiding bij deze kwalificatie. Zonder jullie was de RCL Shoot Out niet mogelijk geweest!

   

  Klik hier voor een uitgebreide fotosessie