• RCL MINI LEAGUE

  Leeftijden
  Lid worden bij Voetbalvereniging RCL kan al vanaf 4 jaar. Op die leeftijd val je onder de mini pupillen en wordt er op woensdag getraind. Op zaterdag spelen de mini pupillen onderlinge wedstrijden. 

  Inschrijving
  Wanneer uw kind graag op voetbal wilt is het bij RCL mogelijk om eerst drie keer een proeftraining te volgen. Kom gerust eens naar een woensdagmiddagtraining voor een eerste kennismaking met voetbal bij onze club. Wilt u uw kind aanmelden voor deze proeftrainingen verzoeken wij u een mail te sturen naar de ledenadministratie@rcl.nl zodat de trainers rekening kunnen houden met uw komst. Wij maken dan een afspraak met u en staan klaar voor uw kind en u! 

  Tijden en locatie:

  De training op woensdagmiddag voor de mini pupillen is van 14.00 uur tot 15. 00 uur (Trainingen vinden plaats op veld 3). 

  Op zaterdagochtend spelen de mini pupillen onderlinge wedstrijden. Aanvang om 08.30 uur (uiterlijk 5 minuten van tevoren aanwezig). We zijn om circa 09.30 uur klaar. Er zijn dan onderlinge wedstrijden gespeeld (inclusief het nemen van penalty’s en een limonadepauze).  

  In het winterseizoen wordt er gewoon doorgespeeld (behalve tijdens de winterstop en de kerstvakantie).  


  Kleding
   en Teamindeling:

  • De kleding voor de RCL Mini-league wordt beschikbaar gesteld door de club. Uw kind krijgt voor het hele seizoen een shirt, een broek en sokken in bruikleen. Deze wordt verstrekt door de vereniging. U kunt het tenue mee naar huis nemen gedurende het seizoen. Ook kunt u met alle ouders afspreken dat de kleding centraal, bijvoorbeeld door enkele wasmoeders, gewassen wordt. Bij het overgaan naar de JO8-categorie dient het tenue te worden ingeleverd bij de club. De wedstrijdkleding van RCL voor de JO8-categorie is verkrijgbaar bij Sport2000 Winkelhof in Leiderdorp.
  • Als er ouders met een eigen bedrijf zijn die de kleding van de Mini-league willen sponsoren, graag contact opnemen met de coördinator van de JO7. Zij zal u weer in contact brengen met de RCL sponsorcommissie.
  • De kinderen in de RCL Mini-league spelen ongeveer 8 weken in hetzelfde team, daarna wisselen de samenstellingen van de ploegen weer. We hebben onder andere wekelijks Barcelona, Inter Milan, Celtic en Paris Saint-Germain als gast op sportpark de Bloemerd. 

  Vrijwilligers
  Geen vereniging kan bestaan zonder vrijwilligers, zo ook RCL. Gelukkig hebben we veel betrokken vrijwilligers, maar een helpende hand blijft noodzakelijk! Dit geldt ook voor de RCL Mini-league. Van alle ouders verwachten we dan ook enige betrokkenheid.

   

  Elk team heeft een leider nodig. Van één van de leiders verwachten we dat die de wedstrijd fluit. Geen spannende dingen maar met een klein beetje spelregelkennis en eventueel wat hulp gaat dat zeker lukken.

  In de commissiekamer moet de limonade voor de pauze gehaald worden. Eén of twee ouders nemen dit op zich. Verder moeten de doelen en petjes van de veldafscheiding na afloop zo snel mogelijk opgeruimd worden. Vele handen maken licht werk!

  Weet u nu al dat u leider wilt worden van het team waar uw zoon/dochter in komt, dan kunt u zich aanmelden via info@rcl.nl 

  Vergeet ook de opa's en oma's en uw bekenden niet, hulp is altijd welkom!