• RCL Kleding voor wedstrijden en trainingen

  RCL heeft natuurlijk zoals elke vereniging ook verplicht is, officiële clubkleuren vastgelegd bij de KNVB en in zijn statuten. Dit bepaald dat je verplicht bent te spelen met een officieel wedstrijdtenue.

  De officiële RCL kleding is exclusief te koop bij de kledingverkoop partner van RCL, te weten Sport2000 Leiderdorp.

  Zij verkopen daar de kleding van onze kledingleverancier hummel. Met de Nederlandse licentiehouder van Hummel , de firma Deventrade heeft RCL in 2021 een zesjarige partner overeenkomst afgesloten.

  In de winkel van eigenaar Paul Catsburg op het Winkelhof 83 , gelegen in  het overdekte winkelcentrum Winkelhof, is deze kleding dagelijks op voorraad .

  Naast de kleding verzorgt Sport2000 Leiderdorp, ook voor RCL het ballenmateriaal van Derby Star. Dat de samenwerking bevalt, blijkt wel uit het feit dat beide partijen in 2021, een nieuwe zesjarige overeenkomst hebben gesloten.

  De kleding (m.u.v. broeken) is allemaal voorzien van het RCL logo, aangevuld met het logo van onze Sport2000.

  Naast het RCL shirt, voetbalbroekje en RCL kousen vind je een RCL trainingspak en voetbaltas. De kleuren van de club (het mooie roodwit) komen terug in alle kledingstukken.  De trainingslijn is een mooie lijn in blauw/wit, aangevuld met diverse lengtes aan zwarte broeken.

  Ook is er gedacht aan de trainers en leiders die actief zijn op het trainingsveld of op de zaterdag een team coachen, voor hun is er een zwarte lijn bestaande uit een sweater, trainingsbroek en sofshell jack. Al deze kleding is voorzien van het RCL logo , Sport2000 logo.

  Uiteraard heeft Sport2000 een uitgebreid assortiment voetbalschoenen voor zowel veld als kunstgras, scheenbeschermers, keepershandschoenen en –uitrusting.

  Sport2000 is 6 dagen in de week geopend, tevens eens in maand op koopzondag.