• De jongens en meisje van de 12-3 zijn kampioen geworden door een prachtige 9-3 overwinning. De spelers en ouders vierden al tijdens de wedstrijd het feestje, want na de eerste periode stond het al 5-0! Kampioen worden is natuurlijk fantastisch, maar de manier waarop spreekt ook tot de verbeelding. In het hele seizoen was er geen onvertogen woord en de spelers werkten hard voor elkaar. Ook als een speler even niet had gescoord, deden de anderen er alles aan om de speler aan een doelpunt te helpen. Het kampioenschap is dan ook een dik verdiende beloning van een prachtig seizoen.
   
  Leiders Michel en Remco hebben er een heel mooi stel van gemaakt. Maar wie zijn deze toppers? 
   
  Zico (keeper en soms verdediger): staat het liefst zo ver mogelijk van zijn doel en haalt daardoor alle counters eruit; 1op1 onverslaanbaar.
  Imran (verdediger): moderne back die door zijn tomeloze inzet zowel rechtsback- als buiten staat.
  Morné (verdediger) Rots in de branding. Geen paniek, want Morné staat altijd op de goede plek.
  Tom (verdediger): Rotterdam heeft zijn Reus, maar de 12-3 ook. Tom wint alles door de lucht, maar staat ook over de grond zijn mannetje
  Simon (verdediger): op het moment dat hij gepasseerd lijkt, staat hij er toch weer en dan ook nog 3x achter elkaar. Simon ben je NOOIT voorbij! 
  Kris (middenveld): scoort graag, maar is vooral bekend als de Koning van de steekbal. Iedere wedstrijd goed voor een oeh of ah van het publiek. 
  Sem (aanvaller): kan op alle posities en zelfs in het doel. Zijn hobby is echter doelpunten maken en daarom staat hij het liefst voorin.
  Evi (aanvaller): flitst op de vleugel en valt op door de tientallen assists die van haar voet komen, maar vergeet niet om zelf ook eens te scoren.
  Jelle (aanvaller); behoud altijd het overzicht en rustig aan de bal. Dan kan het ook niet anders dat je altijd de vrije man voor het doel vindt.
  Ryan (aanvaller): slaapt niet als hij niet scoort. Scoort echter zoveel dat hij iedere maandag compleet uitgerust op school verschijnt.