• Op woensdag 25 augustus 2021 begon de 34ste RCL RABOBANK VOETBALSTART.

  Traditioneel de laatste zomervakantieweek voor de kinderen die voor de zomervakantie op de basisschool zaten.

  Dit jaar deden ruim 230 kinderen mee. Ook in totaal 100 vrijwilligers die 1 tot 3 dagen hebben geholpen. Van leiders tot trainers, smeerouders tot medewerkers technische dienst en kantine.

  In de vroege ochtend konden de kinderen uiteindelijk zien in welk team ze zouden komen. Vele vriendjes waren aan elkaar gekoppeld. Vele blijde gezichten.

  Naast de bekende teams uit Nederland (oudste jeugd), waren ook poules met de topnamen uit de Spaanse, Engelse en Italiaanse competitie.

  Na de officiële opening op veld 2 en warming up werden de veld 4 en 5 betreden door de kids. Diverse trainingsoefeningen waren uitgezet. Ook heuse 4 tegen 4 wedstrijden.

  In de middag kreeg de jongste jeugd de verrassing van hun leven. Een heus een opgezet luchtkussen water- en spelparadijs op veld 2. Niemand hield het droog.

  De oudere jeugd had de 12 Meerkamp oefeningen. De donderdag kon de oudste jeugd genieten in de middag genieten van het opgezette spelparadijs op veld 2.

   

  Vrijdag is de traditionele toernooi dag.

  Elk team 5 halve wedstrijden tegen je leeftijdsgenoten. Er werd zeer dapper gestreden tot het laatste fluitsignaal. Er was heel veel sportiviteit! Hiervoor hadden we ook een prijs. Ook werd er gestreden voor de shoot-out koning per poule.

   

  Uiteindelijk kunnen we zeggen dat het weer zeer geslaagde dagen waren. Foto's van de 2021 editie van de Rabobank Voetbalstart vind je hier.

   

  Tot volgende jaar!

   

  Met vriendelijke sportgroeten,

   

  Namens de Rabobank Voetbalstartcommissie,

   

  Jan Vorstenbosch

  Joop van Huut

  Arco Lieverse

  Natasja Nicolai