• Zaterdag 19 september was het tijd voor de eerste winter competitie wedstrijd.

  Eigenlijk was de aanloop naar deze speeldatum al spannend, dit omdat de bekerwedstrijd tegen asw is afgelast omdat rcl geen team op de been kon brengen door alle geblesseerde en 2 afmelders.
  Maar gelukkig waren de geblesseerde spelers ( Mathilde, Keelan en Rick M) weer inzetbaar en geen afmelders. ( dachten de leiders).
  Op.donderdag kwam de eerste afmelder ( Joep ziek) nog geen man overboord. Vrijdag kwam de melding dat het ook niet goed ging met Cedric. En inderdaad zaterdag ochtend de melding dat het echt niet ging. En dan vrijdag bij de training, De trainer stapt bij Ashton op zijn voet, auw dat doet zeer. Maar na enige tijd trainde Ashton weer mee. Maar helaas, s'avonds de melding dat de voet van Ashton zo dik is dat hij niet meer in zijn voetbalschoen komt en dus ook niet kan spelen.
  De wissellijst welke Jos gemaakt heeft kon dus in de prullenbak want we hebben geen wissels meer.
  Afspraak was dat iedereen om 08:10u. op het veld 4 moest zijn voor de warming up.
  Jongens tijd is tijd en dat geldt voor iedereen. Let daar op!!
  We hebben een scheidsrechter toegewezen welke exact om 08:30 de wedstrijd liet beginnen Rcl versus Quick boys.
  De eerste 10in. was Rock M zo op dreef dat hij de 1, 2 en 3- nul er in schoot voor rcl.
  Maar daarna kwam er een beetje de klad erin, omdat het te gemakkelijk ging.
  Hierdoor ging ons eigen spel verloren en de pasing werden minder.
  Toch kwam ons spel weer terug in de laatste 10 min. van de eerste helft waarin Ricky L en Rick M alsnog wisten te scoren.
  Dus 5-0 in de rust.

  De limo was verdiend en werd lekker opgedronken. De scheidsrechter nam tijd voor zijn bakkie waardoor we lekker pauze hadden welke keihard nodig hadden.

  De tweede helft werd ingezet, maar na de pauze was rcl niet meer de rcl van de eerste helft. De put was er een beetje uit waar we in de eerste helft voldoende snelheid en techniek hadden. Was dit in de tweede helft in de benen geschoten. Hierdoor kwam Quick boys terug in hun spel en hadden ze een wissel uitgevoerd die rcl niet wist te pareren.
  Hierdoor werd het vroeg in de tweede helft 5-1 en 5-2. De jongens van Quick boys geloofde er weer in. Maar de leider/trainer Martien stak daar een stokje voor. Keelan werd als man dekker op de snelle speler van Quick boys gezet. En al was het best moeilijk voor Keelan om deze taak ten uitvoer te brengen heeft hij het toch goed gedaan want ze hebben daarna niet gescoord, waar echter rcl wel weer kansem kreeg. Door goed te vroeg te storen in de opbouw van Quick boys wisten Mathilde en Siem beide nog te scoren waardoor er 7-2 op de eindscore stond.

  Jongens jullie hebben moedig gevoetbald en gestreden, want het is best pittig zonder wissels het vol te houden .
  Gefeliciteerd met deze overwinning!

  Groet,

  Martien Leider/trainer jo14-2