• De verkoop van de Grote Club Actie loten 2023 heeft voor RCL weer een mooi bedrag opgeleverd. Drijvende kracht achter deze actie Marco Piket kon onze voorzitter Frits Wentholt een cheque overhandigen met het mooie bedrag van € 4010,40 !!!

  Een pannaveldje is uiteindelijk de bedoeling om te realiseren, echter wordt dit bedrag waarschijnlijk aangewend om een goede inloopstrook te creëren tussen veld 3 en 4. Zo kunnen we de druk op de velden iets verlichten, waardoor wedstrijden beter op tijd kunnen beginnen.

  Mooi nieuws voor de JO7-1

  De mannen van de JO7-1 hebben dit jaar de meeste loten verkocht, en zijn beloond met een team-uitje bij Franky’s in het Winkelhof. Daarnaast krijgen ze een tegoed pas van RCL, omdat ze per verkocht lot 40 cent krijgen om te besteden in de kantine. 5 teams hebben meer dan 100 loten verkocht: JO7-1, JO10-7, JO9-1, JO9-5 en de JO11-3!

  Vorig jaar zijn de JO-7 tot JO-12 benaderd om aan de actie mee te doen. Wij hopen dat dit jaar alle teams die benaderd worden de gelegenheid krijgen om zowel voor RCL, als voor hen zelf hun loten te kunnen verkopen.

  Opwaarderen elftal passen

  Heb je met jouw team loten verkocht dan ontvang je de 40 cent per verkocht lot op een elftalpas. De penningmeester zal deze passen opwaarden. Je kunt als team jullie pasnummer doorgeven aan de penningmeester, scheelt weer wat uitzoekwerk.