• Het RCL OldStars Walking Football toernooi voor KiKa is volgeboekt met 18 teams en 9 spelbegeleiders. Er wordt gespeeld in 3 Poules. Elke poule heeft 6 teams en 3 spelbegeleiders 

  Inloop 10:00 uur en rond 15:00 uur zijn alle wedstrijden gespeeld. 12:30 wordt er aan de deelnemers een lunch aangeboden door AH Santhorst. 

  Wij sluiten het toernooi af met muziek, een hapje, de prijsuitreiking, het 'Rad van Avontuur voor KiKa
  ' en Dick van der Bijl zal de opbrengst van onze actie, per cheque, overhandigen aan de ambassadeur van KiKa.

  Kijk ook op onze actiepagina:
  https://www.actievoorkika.nl/rcl-oldstars-walking-football-voor-kika-2
   

  Nog even terugkijken naar ons toernooi van 11 september 2020?
  https://www.youtube.com/watch?v=CmTulbVA7zw

  DONEREN KAN DOOR


  Waarom doen wij dit?
  Wij, gezonde ouderen, weten dat een gezond leven niet vanzelfsprekend is. Toen één van onze jeugdspelers, in 2019, leverkanker bleek te hebben vonden wij dat wij iets moesten doen. Kinderen horen niet aan kanker te sterven. Om dit te voorkomen of te kunnen genezen moet KiKa onderzoek kunnen blijven doen en daar is veel geld voor nodig. Hiervoor hebben wij het RCL OldStars Walking Football toernooi voor KiKa gestart.

  Doelstelling KiKa: 
  Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat is mooi maar 1 op de 4 kinderen geneest niet. Dat móet en kán beter. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, o.a. voorlichting, pijnbestrijding, het verhogen van de kans op genezing en daardoor een betere kwaliteit van leven op latere leeftijd.Kanker is doodsoorzaak nummer één in Nederland. Iedereen kent in zijn/haar nabije omgeving ongetwijfeld mensen die hierdoor getroffen zijn. Helaas zijn ook kinderen vaak slachtoffer van deze afschuwelijke ziekte.