• Onlangs werden opieuw twee spelers van RCL JO10-1 uitgenodigd voor stages bij BVO's. We stellen Aiden en Fedde even aan u voor:

  Aiden Corpel

  Aiden was erg enthousiast toen hij hoorde dat hij uitgenodigd was door Feyenoord. Hij had een aantal mensen gevraagd om mee te gaan en we had speciaal nieuwe schoenen gehaald. 

  Aiden: Ik was best wel zenuwachtig om bij Feyenoord te voetballen maar gelukkig was ik samen met Fedde. Samen met nog 15 andere jongens werden we verdeeld in 2 groepen. Op de 1e dag en hebben we een training gehad met: omschakelen, partijtje en 2 tegen 1. Ik vond het heel leuk en heb veel kunnen leren. De 2e week speelden we een oefenwedstrijd (in het echte tenue van Feyenoord) op half veld. Dit was leuk en konden we laten zien waarom wij op stage mochten komen.

  Groetjes

  Aiden

   

  Fedde Jenninga

  Mijn naam is Fedde Jenninga. Ik speel in RCL JO10-1

  Na de teleurstelling dat ik niet bij Feijenoord zou mogen spelen, kwam er een verrassing uit Den Haag. ADO vroeg of ik op stage wilde komen. 1 training met de huidige selectie en de week erna een oefenwedstrijd op half veld met meer stagespelers.

  De training was erg leuk. Veel met bal, omschakelen, altijd bezig zijn en initiatief nemen. Bij de oefenwedstrijd speelden we 7 tegen 7 op half veld met een andere opstelling dan ik gewend was. Best veel heen en weer rennen en ook wel goede spelers om me heen.

  Volgend jaar blijf ik graag bij RCL spelen, omdat ik graag fitter wil worden, nog niet ben uitgeleerd bij RCL en ook meer tijd voor buitenspelen en vrienden heb.

  Groetjes,

  Fedde