•               

 • RCL is gestart met het invullen van de jeugdhoofdtrainers van het komende seizoen. Het contract met Ties de Ruijsscher, onze HJO, is al verlengd. Hij is samen met Bert Siera, bestuurslid Voetbalzaken belast met het zoeken naar de juiste trainers voor de diverse jeugdteams.

  In de komende tijd zullen wij jullie op de hoogte stellen van de invulling van de plekken. Als eerste bijt een oude bekende trainer de spits af: Erwin Pfundt, nieuwe JO17-1 trainer voor het seizoen 2021-2022.

  Erwin Pfundt, voor menig RCL’er geen onbekend gezicht. Van jongs af aan altijd bij RCL gespeeld en vanaf het seizoen 2006/2007 het voetballen gecombineerd met het trainerschap. Niet veel later stopte hij als actief voetballer. In de loop der jaren heeft hij alle leeftijdscategorieën van de D-jeugd (nu JO13/JO12) tot en met de A-jeugd (JO19) getraind als assistent- en als hoofdtrainer. Vanaf september 2019 geen team meer getraind en achteraf kwam dit vanwege de beperkende COVID-maatregelen eigenlijk prima uit, vertelt Erwin. Voor het volgend seizoen heeft hij dan ook veel
  energie opgeladen om weer vol enthousiasme aan de slag te gaan.
  Erwin geeft aan dat hij altijd probeert om in de spelersgroep een goede mix te maken van vriendschappen kweken, opleiden, wedstrijden winnen, plezier maken en zeker ook open en eerlijk communiceren.

  Hij is inmiddels gestart met het in beeld brengen van de selectie en hij verwacht dat er weer een mooie groep samengesteld kan worden. "Ik heb er zin in!" aldus Erwin.