• Nieuws over de verschillende trainers van de jeugdafdelingen

   Marcel Brasker:

  De succesvolle hoofdtrainer Marcel Brasker stopt als hoofdtrainer bij RCL. Marcel is, na een lange RCL-loopbaan als voetballer, ooit begonnen als assistent-trainer bij de onderbouw. Daarna was hij ruim 8 jaar een succesvolle hoofdtrainer bij RCL  in de bovenbouw. Marcel is 2 jaar geleden kampioen met JO17-1 geworden Ook heeft hij  met de JO19-1 in de nacompetitie gezeten en is in het 2e jaar gepromoveerd. Ook is hij met JO15-2 kampioen geweest. Marcel heeft aangegeven dat hij de komende jaren wil gaan genieten van zijn zoons die het komend jaar in de RCL 1 / 2 selectie gaan spelen. Hierbij willen we Marcel bedanken voor zijn inzet als Hoofdtrainer en veel kijkplezier bij zijn zonen wensen.

  IMG_2022.jpg

   René Koolmoes:

  René Koolmoes stopt als hoofdtrainer JO11 na vele jaren intensief bezig te zijn geweest met het opleiden van de jeugd van RCL, René heeft dat altijd met veel enthousiasme en plezier gedaan en heeft nu aangegeven te willen stoppen als hoofdtrainer. Gelukkig blijft René nog wel behouden voor de club en zal hij komend seizoen assistent-trainer worden van de JO13-1. Hierbij willen wij Rene bedanken voor zijn enthousiaste inzet als hoofdtrainer en veel succes wensen in zijn nieuwe rol binnen RCL.

   Gino van den Berg Jeths:

  Gino van den Berg Jeths wordt de nieuwe hoofdtrainer onderbouw van de selectie JO8 en JO9 en tevens hoofdtrainer van de Mp’s (kabouters). Met Gino als nieuwe hoofdtrainer onderbouw voor de selectie JO8 en JO9 en hoofdtrainer Mp’s hebben wij een enthousiaste en leergierige trainer aangesteld voor het seizoen 2020-2021. Met Gino als Hoofdtrainer Mp’s probeert de club RCL een goede doorstroming te creëren van de  Mp’s naar de JO8 en daarbij een goede basis neer te zetten voor de toekomst. Gino staat te trappelen om te beginnen en zal hij deze weken al langs de velden te zien zijn. Bij deze heten wij Gino van harte welkom binnen onze Club.

  Gino heeft een vriendin, samen hebben ze 4 kinderen. Gino was in het verleden een talentvolle voetballer met BVO (betaald voetbal) ervaringen .Hij wil dan ook zijn ervaringen overbrengen aan de jeugd. Gino heeft een aantal jaren training gegeven aan div jeugdelftallen bij U.V.S waaronder de elftallen van zijn kinderen. Toen er een mogelijkheid bestond om zijn trainerservaring uit te breiden bij R.C.L. twijfelde Gino geen seconde en pakt deze kans/uitdaging dan ook met 2 handen aan.

  IMG-20200521-WA0033_002.jpg

  Sven Siera en Raymond Pfundt:

  Wij zijn als RCL ook heel blij dat Sven en Raymond de JO13-2 (beste JO12 spelers) gaan trainen en begeleiden. De beide mannen hebben de hele jeugdopleiding van RCL doorlopen en het is echt top dat zij deze taak op zich nemen.  Wij wensen hen dan ook heel veel succes en hopen dat er veel echte RCL’ers uit onze jeugd hun voorbeeld zullen volgen. Zij zullen ook geholpen worden door Sander Olivier en Dave van de Laar.

  e0ea1ceb-2ed5-4b28-97d2-7ea7d4321482.JPG

   Remco Zweistra, Hoofd Interne Scouting:

  Met Remco als Hoofd Interne Scouting pakt de vereniging RCL door. Omdat RCL van mening is dat ieder op zijn niveau moet kunnen voetballen en dat talent-ontwikkeling voorop staat, is er gekozen om een groep scouts te benaderen waarvan Remco de Hoofdscout zal zijn. Remco zal met zijn team langs de velden gaan tijdens trainingen en wedstrijden en spelers bekijken. RCL zal op deze manier zijn talenten en groeipotentieel goed kunnen volgen en in kaart brengen. Op die manier zal het beste uit de kinderen kunnen worden gehaald en kan een basis voor de toekomstige Heren/Dames 1 van RCL gelegd worden. Remco zal rapporteren aan het Hoofd Jeugd Opleiding Ties de Ruijsscher. Deze is zeer verheugd met de samenwerking en zal nauw betrokken zijn.

   

  Remco.jpg

  IMG-20200531-WA0005.jpg