• Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat Lars Meijer komend seizoen aan het roer komt te staan van onze Vr1. Lars is op dit moment lid van de TC Vrouwen Ter Leede.

  Hij stelt zich hieronder aan je voor:

  Hallo allemaal,

  Voor de meeste van jullie zal ik onbekend zijn, dus hierbij wil ik mijzelf graag introduceren bij deze mooie club. Mijn naam is Lars Meijer, 30 jaar en woonachtig in Maassluis. Hier woon ik samen met mijn vrouw Manon en hondje Loulou.

  Buiten het voetbal ben ik Service Delivery Manager bij BIS Econocom in Barendrecht. Communicatie staat bij mij hoog in het vaandel. Op dagdagelijkse basis voor mijn werk maar juist ook voor de belangrijkste bijzaak in het leven, voetbal.
  Voetbal is een rode draad door mijn hele leven heen. Op jonge leeftijd ben ik begonnen bij VELO en al snel ben ik gaan keepen (Dit kon ik namelijk veel beter dan voetballen). Dit talent is niet onopgemerkt gebleven en heb bij verschillende BVO’s stage gelopen. Uiteindelijk koos ik voor het “veilige” pad en richtte ik mij meer op school dan het voetbal.

  Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Gesolliciteerd bij Ter Leede en hier destijds aan de slag gegaan als assistent trainer/keeperstrainer bij de vrouwenselectie. Na een kleine tussenstap als hoofdtrainer bij VV Maasdijk kwam ik terug bij Ter Leede maar dan om deel uit te maken van het bestuur en dan met name de TC.
  De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijzelf als trainer te ontwikkelen, waaronder UEFA C. Ik ben heel ambitieus en dat is ook de reden waarom ik de keuze heb gemaakt voor RCL. Ik denk dat we aan de vooravond staan om de vrouwenafdeling van RCL een echte boost te geven. Tijdens de gesprekken proefde ik de motivatie en de wil om het vrouwenvoetbal opnieuw op de kaart te zetten.

  Ik hoop dat ik jullie allemaal goed leer kennen de komende maanden zodat we er een succes van kunnen maken. Mocht je nog meer willen weten, schroom dan niet om mij aan te schieten op de club.

  Tot snel!
  Lars Meijer

   

  Binnenkort volgt er meer over Lars op de site.  

  Het bestuur meent met Lars een impuls te geven aan Vr1 en de aandacht te vestigen op de meiden en vrouwen binnen RCL.  Wij wensen hem heel veel succes met de voorbereidingen voor aankomend seizoen.