• Onze huidige Hoofdjeugdopleider Ties de Ruijsscher gaat komend seizoen bij FC Oegstgeest aan de slag. Hierdoor zijn wij gaan zoeken naar een goede opvolging voor deze belangrijke functie binnen de club. De afgelopen jaren heeft Ties zich ingezet voor een stevige onderbouw. Samen met de jeugdcoördinatoren en alle hoofdtrainers is daar een mooie basis neergezet om verder te bouwen aan een structuur waar iedereen met plezier en op niveau kan voetballen. Wij zijn Ties dan ook zeer dankbaar voor deze ontwikkeling en gaan natuurlijk verder met het uitbouwen van de ingezette koers. 

  Heel blij zijn wij dan ook met onze nieuw Hoofdjeugdopleider voor seizoen 2023-2024. Voor velen geen onbekende maar hij stelt zich graag aan jullie voor: 

  Mijn naam is Gloire Kalangu (29). In 2009 ben ik begonnen met training geven bij LV Roodenburg aan de toenmalige F1/2 vervolgens heb ik verschillende teams getraind in de onder- en middenbouw. Sinds 2016 ben ik betrokken bij RCL waar ik door de jaren heen trainer/coach ben geweest van de JO11-3, JO11-1, JO13-2 JO13-1 en de JO19-1.

  Afgelopen jaar heb ik een sabbatical genomen van het trainerschap om onder andere meer inzicht te krijgen in waar mijn interesses allemaal liggen in deze mooie sport. Daarnaast ben ik in het dagelijks werkzaam in de zorg, onderwijs en doe ik verschillende dingen in de voetballerij.

  Allereerst wil ik Ties bedanken voor het werk wat hij de afgelopen jaren binnen de club heeft verzet! Het was geen gemakkelijke klus om bijvoorbeeld tijdens het coronatijdperk de boel draaiende te houden. Het is voor mij een mooie uitdaging om het stokje nu over te nemen van Ties en te gaan bijdragen aan het verder bouwen van een nog sterkere jeugdopleiding bij RCL. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met de voetbalcommissie, alle jeugdtrainers en vrijwilligers vorm te gaan geven aan deze belangrijke taak.

  Met vriendelijke groet,

  Gloire Kalangu