• De trainersstaf van de jeugdopleiding is vrijwel volledig ingevuld voor het seizoen 2024/2025. 

  Ian van der Wilden is aankomend seizoen de hoofdtrainer van de JO8. Dit jaar is Ian trainer/coach van de JO7 groep binnen de vereniging.

  Onze JO13-2 zal komend seizoen worden getraind en gecoacht door Stephan Maarse. Stephan speelt zelf al jarenlang bij RCL en is na meerdere rollen als assistent klaar voor het trainerschap. Ravi Hoogendam (oud RCLR) komt over van EMM’21 om Stephan te assisteren en Jordi de Bis maakt de staf compleet. 

  De nieuwe hoofdtrainer van de JO16-1 is Jurre van der Gijp. Jurre woont in Koudekerk aan de Rijn en kwam over van Bernardus en was vorig seizoen een van de assistenten bij de JO17-1. Aankomend seizoen zal Jurre worden geassisteerd door Jelle de Zeeuw.

  Voor de JO17-1 is Robin Schouten aangesteld. Robin is woonachtig in Rijnsburg en heeft als hoofdtrainer bij de jeugd van onder andere vv Katwijk getraind en gecoacht. Glenn van der Stel zal hem hierbij assisteren. Nadere kennismaking volgt. 

  Bij de JO19-2 neemt Marcel van der Ploeg het stokje over. Marcel is geen onbekende binnen de club en pakt na wat jaren van afwezigheid weer het trainersvak op. Stefan van der Brand gaat hem volgend seizoen assisteren.

  De overige hoofdtrainers zijn allemaal reeds bekend binnen RCL en zo is de continuïteit voor komend seizoen wederom gewaarborgd. Binnenkort zullen de hoofdtrainers starten met het formeren van hun eigen staf voor volgend seizoen.

 • JO8 selectie - Ian van der Wilden

  JO9 selectie - vacature 

  JO10-1 Danny Plezier 

  JO11-3 Ferdinand Kleijne

  JO11 selectie  Sjoerd Jenninga

  JO13 selectie Luuk Bouter

  JO13-2 Stephan Maarse & Ravi Hoogendam

  JO14-1 Michael de Groot

  JO15-1 Raymond Pfundt

  JO16-1 Jurre van der Gijp 

  JO17-1 Robin Schouten 

  JO19-2 Marcel van der Ploeg 

  JO19-1 Youssef Bourazma