• HJO Ties de Ruijsscher

  Als hoofd-jeugdopleiding is Ties direct verantwoordelijk voor alle jeugdselectie elftallen en is eindverantwoordelijk voor de niet-selectie elftallen, die onder de jeugdcoördinatoren vallen.

  Samen met de club bepaalt de HJO de lange termijnvisie en zet hierbij de lijnen uit. In de praktijk richt hij zich op de inhoud en manier van trainen. Persoonlijke begeleiding van trainers is hierbij een belangrijk element. Als trainers het beste uit zichzelf weten te halen, motiveert dat ook de spelers. De HJO heeft een coachende rol ten opzichte van alle partijen en zal ook aanwezig zijn bij bijvoorbeeld ouderavonden en trainer bijeenkomsten.

  Ties heeft veel ervaring en kennis en ziet veel mogelijkheden bij RCL. Het doel is om voetbalpotentie te ontdekken en te begeleiden. Dit geldt voor iedere speler, zodat hij/zij net iets meer uit zichzelf haalt en zo het voetbal naar een hoger niveau tilt.

  Naast werkzaam te zijn bij het facilitair bedrijf van Defensie en hoofd-jeugdopleiding bij RCL is hij ook eigenaar
  van de Soccer Academy, een voetbalschool voor jongens en meisjes van 5 tot 13 jaar. De Soccer Academy biedt een aanvulling op de reguliere trainingen en een startpunt voor de zeer jonge garde om het voetbal op een vrijblijvende en persoonlijke manier te leren kennen. De Soccer Academy maakt gebruik van het RCL-complex. Meer weten, zie: https://www.soccer-academy.nl

  Vragen aan Ties kan je stellen via: tiesderuijsscher@hotmail.com