• Ik ben Sven van Overloop, 19 jaar en hoop dit jaar m’n VWO-diploma te behalen. Al mijn hele leven woon ik in Leiderdorp op steenworp afstand van de Bloemerd. Op mijn 4e ben ik lid geworden bij RCL en heb ik onder andere in de F1 en E1 gespeeld. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar UVS.

    In Leiden heb ik alle jeugdselectie teams doorlopen en op divisie-niveau gespeeld. Momenteel ben ik actief in de JO19-1. Bij UVS heb ik een ontzettend leuke tijd gehad en veel geleerd van de verschillende trainers. In al die jaren heb ik vrijwel altijd in de spits gespeeld. Mensen typeren mij als een balvaste spits, goed in de combinatie die regelmatig z’n goals meepikt.

    Na positieve gesprekken met Hein van Heek heb ik besloten terug te keren naar m’n ouwe cluppie RCL. De overstap van O19 naar de senioren zal ongetwijfeld pittig zijn, maar heb er alle vertrouwen in dat ik me snel kan aanpassen. Mijn broer Jesper speelt inmiddels al 3 seizoenen in RCL 1 en hoop dat ik dezelfde stappen kan maken. Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen bij RCL !