• Ik ben iliass Assabban en ben 25 jaar oud. Geboren in Denhaag, vervolgens verhuisd naar Wassenaar en op dit moment woon ik al een aantal jaar in Leiden(Leiden-Noord).

    Ik ben begonnen met voetbal op vrije jonge leeftijd. Mijn allereerste clubje was toen VUC in Mariahoeve. Omdat mijn familie toen is gaan verhuizen naar Wassenaar heb ik een ander clubje moeten zoeken. Hierdoor ben ik uitgekomen bij Quick Boys. Ik heb toen heel mijn jeugd doorlopen bij Quick Boys. Een ervaring die nooit verloren zal gaan. Alle selectieteams binnen Quick Boys doorlopen en op het hoogste podium binnen de amateurvoetbal mogen spelen. Hierdoor ook de mogelijkheid gehad om een aantal stages te mogen lopen bij clubs en jaren deel uitgemaakt te hebben van de KNVB. In deze periode heb ik ook Robin Braskers (speler RCL) ontmoet. Wij zaten in hetzelfde district en vormde daarom een team samen. Wij hebben ook samen mogen spelen met spelers die op dit moment profvoetballers zijn geworden (Abdou Harroui) en of het profvoetbal net niet gered hebben.

    Door een liesblessure in de A-selectie van Quick-Boys heb ik 3 maanden niet mogen voetballen waardoor ik na mijn herstel niet 100% kon leveren wat de trainer wilde. Ik heb toen de stekker eruit getrokken en ben toen gestopt met veldvoetbal. Op dat moment ben ik gaan zaalvoetballen en heb ik een tussenjaar genomen wat betreft veldvoetbal. Toch bleef het voetballen op gras aan mij knagen waardoor ik me heb ingeschreven bij Blauw-Zwart, destijds 4e klasse. Ik meen in hetzelfde jaar of het jaar daarna zijn we toen gepromoveerd naar de 3e klasse waar we op dit moment nog steeds in zitten en het redelijk goed loopt. We staan inmiddels in de top 3.

    Mijn favoriete positie is linksvoor/rechtsvoor, heel mijn jeugd heb ik als middenvelder gespeeld, maar sinds ik de seniorenvoetbal in ben gegaan kom ik hier ook goed uit de verf.

    Na een gesprek met Hein van Heek en Rob heb ik een goed gevoel overgehouden om de stap naar RCL te maken. In het verleden heb ik het aanbod om hoger te voetballen afgeslagen omdat ik hiervoor geen motivatie had. Maar nu wordt het tijd om het toch aan te gaan.

    Groeten Iliass