•               

 • Beste leden en vrienden van RCL,
   
  Zoals jullie weten, is het Sportpark van RCL rookvrij. Dat is belangrijk ter bescherming van een ieder van ons en van de jeugd in het bijzonder. 
   

  Wat jullie wellicht minder goed weten is, dat ook de gehele ruimte tussen de uitgang van RCL en de sporthal richting parkeerplaats ROOKVRIJ is. Dat is tot stand gekomen in goed overleg tussen de jullie bekende Thomas Stolker (Horecamanager RCL), de Gemeente Leiderdorp, de exploitant van sporthal De Bloemerd Sportfondsen Leiderdorp en drie grootgebruikers van de hal.

  Ik schrijf jullie dit berichtje namens die 3 binnensport verenigingen: Leython-DC, B.C. De Spotvogels en Basketball Vereniging Leiderdorp. Helaas merken wij te vaak, dat de ruimte tussen jullie park en de hal gezien wordt als "uitgaansgebied", waar je rustig kunt roken. Sommigen hebben de tegels op de grond niet gezien, maar jammer genoeg zijn er ook leden en supporters, die het rookverbod bewust negeren en (bijv.) onder de luifel van de sporthal de sigaret opsteken.

  Bij dezen doe ik graag een dringende oproep aan elk van jullie (en geef dat ook door aan de bezoekende voetbalclubs svp) om hetzij niet zelf te roken in het gebied tot voorbij de fietsenstalling en tot aan de parkeerplaats, hetzij jullie vrienden erop te wijzen, dat zij daar niet mogen roken.

   
  Het moet toch mogelijk zijn om in de rust en na afloop van de wedstrijd even wat verder te lopen. Dit, ter bescherming van de gezondheid van ons allemaal! De leden en supporters van de 3 genoemde clubs rekenen graag op jullie!
   
  Veel plezier met voetbal en blijf gezond. Hopelijk mogen ook jullie weer snel bezoekers op jullie prachtige accommodatie ontvangen.
   
  Met een sportieve groet,
  Arie van de Nadort
  voorzitter Basketball Vereniging Leiderdorp.
  mede namens de 3 binnensport verenigingen.