•               

  • De kraamkamer van RCL is goed gevuld. Elke week mogen wij weer nieuwe jonge spelertjes verwelkomen op onze club. Brenda en haar team zorgen goed voor ze, hoogtijd om een hoofdtrainer aan te stellen voor deze kleine sterspelers. Danny Plezier heeft dit seizoen al meegelopen, dit ging hem fluitend af. Of moeten wij zeggen "zingend" af 😉.

    RCL denkt met Danny Plezier een goed gevolg te geven aan de lijn die uitgezet is. Danny stelt zich aan jullie voor:

    Mijn naam is Danny Plezier en van kleins af aan ben ik altijd met voetballen bezig geweest. Ik ben geboren in Leiden en begon als klein jongetje van 5 te voetballen bij UDWS in Leiden, waarna ik al snel overstapte toen ik 7 jaar was naar de jeugd van Lugdunum en daar heb ik vele jaren gevoetbald.

    Bij verschillende clubs heb ik in het eerste elftal mogen spelen, zoals Lugdunum, Docos, GHC en UDO. Nu ik met mijn gezin al een aantal jaren in Leiderdorp woon en mijn zoontje bij RCL is gaan voetballen, is mij gevraagd of ik aankomend seizoen de hoofdtrainer wilde worden bij de MP groep. Bij die vraag heb ik geen moment getwijfeld, ook omdat ik al een tijdje meeloop op de woensdagmiddag en bij de Champions League op zaterdag . Dit is mij zeer goed bevallen en smaakt naar meer.

    Mijn doel met de MP is, dat ik graag het plezier van de kinderen in het voetbal wil stimuleren. Dit vind ik op deze leeftijd echt heel belangrijk. Natuurlijk zal ik de spelertjes individueel zo goed mogelijk laten ontwikkelen, maar ook in teamverband, zodat de kinderen goed voorbereid zijn in hun volgende stap naar de JO8.