• Sinds vorig seizoen hebben we de zaterdag clubwerkzaamheden, die zorgen dat alles wat er op zaterdag gedaan moet worden door vele handen gedragen wordt. Elk team staat een aantal keren op het rooster en levert 1 of 2 mensen aan om te komen helpen. In de laatste ALV is er ook afgesproken dat RCL een sanctiebeleid heeft. In het kort komt dit er op neer dat RCL individuele spelers en teams een sanctie kan opleggen bij het weigeren van het doen van clubwerkzaamheden. Wij willen benadrukken dat dit niet onze intentie is en roepen daarom ook op om met elkaar te zorgen voor de werkzaamheden. Het is daarbij ook mogelijk om een verzoek te doen voor andere werkzaamheden.

  Hier het rooster tot aan de winterstop. Tip voor de teammanager: Als men zich niet spontaan opgeeft, adviseren wij de teammanager het rooster willekeurig te vullen. Mocht je daar vragen over hebben dan kan je ons mailen. Wat houden de taken ongeveer in:

  Commissiekamer: Teams ontvangen, kleedkamersleutels uitdelen, limonade zetten en andere vragen beantwoorden.
  Kantine: Bestellingen aannemen, klaarzetten en afrekenen met de pin
  Keuken: Bestellingen afbakken en klaarmaken
  Scheidsrechter: een wedstrijd naar keuze fluiten

  Voor alle taken geldt dat er altijd iemand van de vaste organisatie is waar je op terug kunt vallen. We doen dit echt met elkaar!

  Wij stellen het zeer op prijs dat alle teams de namen op tijd aanlevert, zodat ook wij er niet heel veel extra werk aan hebben.

  Het mailen van vragen en de namen kan naar clubwerkzaamheden@rcl.nl

  Klik hier voor meer informatie.