• Voor de meeste teams zijn laatste competitie wedstrijden van het mooie seizoen 23-24 al weer gespeeld. We stoppen echter nog niet. We hebben nog een maand met veel mooie activiteiten.


  Allereerst zijn er vanaf 25 mei nacompetitie wedstrijden van RCL1, RCL2 en RCL VR1. De andere mogelijke speeldagen zijn 28 mei, 1 juni, 8 juni en 15 juni. (zie voetbal.nl voor het programma). We hopen dat jullie allemaal onze dames en heren naar een welverdiende promotie komen schreeuwen.


  Op 1 juni is er ‘s ochtends op ons complex de eerste editie van de Bloemerd cup voor JO9 en JO11 teams. Op deze dag speelt RCL JO17-2 de KNVB bekerfinale om 11:30 op het complex van Jordan Boys (Gouda). Kom deze jongens ondersteunen. 


  Vanaf 3 (of 10) juni gaan de grasvelden in renovatie. Deze zijn dan niet meer te bespelen. 15 juni is de laatste voetbalzaterdag op Bloemerd. De ochtend is gevuld met diverse oefenwedstrijden. Helaas is er dan niet voor iedereen ruimte, maar je kunt ook voor een
  oefenwedstrijd op 8 juni kiezen. ‘s Middags is er dan het befaamde ODIT toernooi voor senioren. Zie eerdere aankondiging voor aanmelden.


  Op 22 juni is er de vrijwilligersborrel. Meld je aan als je hiervoor een uitnodiging hebt gekregen. In de laatste week van juni kun je nog tot 28 juni voor een laatste training naar ons complex komen. In deze week zullen we ook de nieuwe team indelingen voor het seizoen 24-25 bekend maken.


  Vanaf 29 juni is ons complex dan gesloten voor voetbalactiviteiten. Wel zien we graag dat jullie op 1, 2 of 3 juli je materiaal en tags komen inleveren. Zodat we deze in de zomervakantie kunnen repareren of vervangen en in augustus de nieuwe teams van vers materiaal kunnen voorzien. Details over het inleveren van materiaal is elders op de website te vinden.


  Het echte slot is het E-kamp in het eerste weekend van juli. Deze naam mogen we natuurlijk niet meer gebruiken. Toch doen we dat stiekem af en toe nog wel.


  Van nieuwe seizoen is nog weinig bekend. Wel weten we dat de selectieteams in de week van 5 augustus beginnen met trainen en de niet selectie teams vanaf 19 augustus. De traditionele voetbalstart is van 21 tot 23 augustus. Het voetballen in bekerverband start dan op 31 augustus voor de senioren en op 7 september voor de jeugd.

  Meer informatie over het afsluiten en opstarten volgt via Facebook, de website en de whats app groepen.
  Voor hen die we niet meer zien, alvast een prettige vakantie en kom vooral gezond terug voor het seizoen 24-25.